2013. szeptember 12., csütörtök

Rails to somewhereDress/ruha - Vasseva
Hat/kalap - Kalapszalon Régiposta utca
Scarf/kendő - Camden market, London
 

Régóta vágytam egy síneken készült fotó sorozatra, annak ellenére, hogy a divatfotósok között nyilván már közhely számba megy. Találtam is egy holt-vágányt a XVIII. kerületben. Ez az un. Nagy-Burma vonal, ipari vágányként szolgált és az M5 építésekor zárták be. A fákkal takart részére több vágányt menekítettek a II. világháborúban a légitámadások elől.
Nem is gondoltam bele, de ez a fehérnyers selyem ruha (nem menyasszonyi!) - amely az egyetlen couture ruhám - és az ismeretlenbe tartó sínek, ahol csetlek-botlok, mintha a jelenlegi életem testesítenék meg.

The shootes were taken on a blind siding, part of the so called Great-Burma junction in the South-Budapest suburb area, built in the 1910 years (earlier than the story of 'Bridge over Kwai River' story dated) for industrial transport purposes. Due to the woody track, it was used as a kind of shelter to hide the railway carriages during the second WW air attacks.
This raw silk dress (my only couture piece) and the rails of unknown ending express very well, where I am at the moment...

5 megjegyzés:

 1. Beautiful photos and a wonderful dress. It is a fantastic piece, soft, delicate and elegant. I love the way the neckline, with those nice creases or wrinkles. The outfit with the hat and the scarf is cute. A spectacular post, a look absolutely seductive.

  VálaszTörlés
 2. Dear GeeGee,
  The dress is glamorous and magical. Makes you look like a fairy and at the same time very elegant. The setting you found is perfect.

  VálaszTörlés
 3. Gee Gee, I love the dress and the entire outfit- what a poetic nostalgic look.

  VálaszTörlés
 4. beautiful pictures! lovely dress and hat. My grandfather worked on the bridge over the River Kwai.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh my dear! That's amazing! I cannot find words for this coincidence!
   I have never red the book, but watched the film - still one of my favourite. Thank you for sharing this information!

   Törlés