2012. augusztus 13., hétfő

Liliomkert



Shirt/ing - Zara
Shawl/sál - from Italy
shoes/cipő - Szputnyik




Dress/ruha - taylor made/csináltatott
Jeans jacket/farmer dzseki - vintage, brooch - Monszoon
shoes/cipő - from Copenhagen (chinese shop)
Sunglasses/napszemüveg - Avanglion
Bag/táska - made by my mother
A képek a Liliomkert vasárnapi vásárán készültek. Nagy tömeg volt, így egyáltalán nem lehetett kellemesen nézelődni. (Rendőri irányítást is igénybe kellett venni.) Azért a kezdeményezés (amelyet hallom másutt is követnek már) nagyon tetszik. Egyrészt próbálnak magukon a termelők segíteni, felpezsdíti a környék gazdasági életét, én pedig organikus (ami nem egyenlő a bio-val) ételekhez és egyéb termékekhez jutok.
Most is vettem egy szappant, sarokápoló krémet és sajtot, a kislányom pedig nemez karkötőt.
A ruhát 15 éve csináltattam a Burdából, a farmer dzseki még régebbi, már igazi vintage darab. Igaz, no name márka, még 1988-ban hozta apukám Olaszországból. (Nagy szám volt akkoriban!)

Sunday my daughter and I visited Liliomkert (means 'Lily Garden'). This is a weekly market in outer area of a village in Balaton uplands. There you can find farm and hand craft products as well as antique dealers. I bought a hand crafted lemon soap, a heel softer cream andsome spicy goat chees, my daughter a flee bbracelet - all hand made.
Here I wore a 15 year old poppy printed dress, made by Burda pattern. The jeans jacket is a real vintage piece (however it has no well-known brand) - my father brought it from Italy in 1988 - that was great deal this time in Hungary!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése